Jong Talent

GENERATION ontwikkelt, samen met haar opdrachtgevers, een nieuwe generatie Projectbeheersers. Een generatie die barst van het talent en de eigenschappen bezit die nodig zijn om in de dynamische projectenwereld het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen te nemen. 

In ons New Generation Program leiden wij veelbelovende talenten op tot professionele Projectbeheersers. Jonge professionals, die aan het begin staan van een mooie carriere in Projectbeheersing bij onze opdrachtgevers.

Wij werven en selecteren de beste talenten uit de markt. Veelbelovende talenten die in een tweejarig programma worden gekoppeld aan de ervaren Projectbeheersers van de opdrachtgever. Zodat zij de kennis en ervaring van deze professionals tot zich kunnen nemen en in korte tijd leren de juiste weg in de (project)organisatie te bewandelen. Tegelijkertijd werken wij aan de verdere ontwikkeling van de vereiste kerncompetenties van de talenten. Door middel van intensieve begeleiding van coaches en het aanbieden van de meest relevante opleidingen in Projectbeheersing.

Aan het einde van het traject treedt het talent als volwaardige PMO’er, Junior Projectmanager, Junior Projectbeheerser, Junior Project Planner of Junior Risicomanager in dienst bij uw organisatie.

Klaar om de opgedane kennis en ervaring toe passen en zich verder te specialiseren op de wijze die kenmerkend is voor deze nieuwe generatie: creatief, ondernemend en altijd op zoek naar verbetering.

GENERATION werft haar talenten op basis van eigenschappen en competenties. In welke richting je bent afgestudeerd of welke werkervaring je hebt, is voor ons en onze opdrachtgevers niet het belangrijkste. Enthousiasme, ondernemerschap en creativiteit; dát is wat wij willen zien bij onze talenten!

Heeft ons New Generation Program jouw interesse gewekt? Upload hier jouw CV, dan nemen wij contact met je op.
Zelf contact opnemen met ons mag natuurlijk ook!