Generation Recruitment is specialist in het verbinden van PMO-ers aan projectorganisaties. We hebben uitdagende vacatures op het gebied van projectbeheersing en PMO.

PMO: Project management officer

Een PMO is een belangrijke schakel binnen projectorganisaties. PMO staat voor Project Management Officer, maar tegenwoordig is er een wildgroei aan benamingen. Voorbeelden van benamingen zijn: project management officer, portfolio management officer, programma management officer en PMO consultant. Daarnaast kan met de term ook nog een de afdeling zelf bedoeld worden: het Project Management Office.

PMO zorgt ervoor dat de projectmanager die het project managet en eindverantwoordelijk is alle werkzaamheden op een juiste wijze en met de juiste informatie kan uitvoeren. De Project Management Officer zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden zijn gecreëerd om het project op een succesvolle manier sturing te kunnen geven. Binnen grote organisaties is dit een complexe taak die het beste door een specialist uitgevoerd kan worden.

Een belangrijke schakel binnen complexe projecten

Binnen grote organisaties met vaak complexe en grote projecten is PMO onmisbaar. Een Project Management Officer ontwikkelt standaard methodologie voor het project en zorgt met zijn brede kennis voor alle randvoorwaarden. Op deze manier kunnen projectmanagers en het management hun kerntaak effectief uitvoeren.

Project Management Office heeft in sommige organisaties een breed takenpakket. Als Project Management Officer draag je bijvoorbeeld verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van methodes en templates, maar ook het aanleveren van analyses en data kan tot je taken behoren.

PMO vacatures bij grote projectorganisaties

Generation is hét recruitmentbureau voor projectbeheersing en PMO. Wij beschikken over verschillende uitdagende vacatures voor professionals en jong talent. Onze mensen werken bij de mooiste en grootste projectorganisaties van ons land. Denk daarbij aan organisaties als de ProRail, Dura Vermeer, Unilever, Gemeente Amsterdam, BAM en Heineken. Jong talent leiden we op met ons speciale New Generation Program. Op deze manier kunnen gedreven starters aan de slag bij grote organisaties met complexe projecten.

Aan de slag als Project Management Officer? Neem dan contact op met Generation via de contactpagina.