Generation, recruitment in projectbeheersing is specialist in het verbinden van professionals en organisaties. Wij hebben diverse uitdagende vacatures op het gebied van projectbeheersing en PMO. 

Projectbeheersing: grip en controle

Bij het succesvol uitvoeren van een complex project, is professionele projectbeheersing een cruciaal onderdeel van projectmanagement. Projectbeheersing gaat over het grip hebben op en controle houden over de aspecten scope, tijd, geld en kwaliteit binnen een project of programma. Projectbeheersing gaat over vooruitkijken, overzicht hebben, risico-bewust zijn en integraal denken en handelen.

Als de Projectbeheersing in een project op orde is, kan de projectmanager voortdurend beschikken over de informatie die hij/zij nodig heeft om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Zo kan de projectmanager zich volledig focussen op het sturen van het project en het managen van de stakeholders.

Projectbeheersing professionals

Generation is een gespecialiseerde recruitmentpartner in projectbeheersing en PMO. Wij beschikken over de beste professionals met passie voor het beheersen van projecten. Onze professionals zijn actief in diverse rollen bij de grootste projectorganisaties van het land. Het verbinden van de beste projectbeheersers met de meest uitdagende projecten, dat is de kracht van Generation. Meer informatie voor professionals is te vinden op onze ‘professionals‘ pagina.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Generation, onze professionals of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Meer informatie over Generation is te vinden op onze bedrijfspagina. Bekijk ook eens ons speciale opleidingsprogramma voor jong talent om meer te weten te komen over ons New Generation Program. Binnen dit programma leiden we veelbelovende talenten op tot professionele projectbeheersers voor projecten binnen de grootste organisaties van ons land.

Interesse in een uitdagende functie op het gebied van projectbeheersing? Neem contact op via onze contactpagina.