Generation Recruitment is recruitmentpartner voor projectbeheersing en PMO. Wij verbinden bedrijven en professionals aan elkaar en leiden jong talent op tot PMO professionals met ons New Generation Program. Onze professionals zijn actief in verschillende rollen, waaronder de rol van projectplanner. Als projectplanner ben je de spilfiguur van een project, je hebt een belangrijke rol binnen het proces.

Projectplanner: de spin in het web

Een projectplanner is verantwoordelijk voor een goede loop van de planning van een project of verschillende projecten binnen een bedrijf. In overleg met anderen, waaronder de projectmanager, realiseer je een planning en zorg je ervoor dat deze is afgestemd op alle uit te voeren processen.

Inspelen op veranderingen

Als projectplanner werk je vaak binnen complexe projecten bij grote organisaties. Door de complexiteit van deze projecten en gebeurtenissen tijdens een project kunnen er veranderingen optreden die direct effect hebben op de voortgang van het project. Als project planner ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang en het inspelen op veranderingen in de planning. Je stuurt het project waar nodig bij en legt verantwoording af aan de projectmanager.

Als projectplanner is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken en inzicht te hebben in de omgeving, het project en het bedrijf. Als projectplanner dien je tevens goed te kunnen organiseren. Je bent degene die verantwoordelijk is voor een goede planning en afstemming met alle betrokken partijen.

Vacatures projectplanner

Generation biedt verschillende interessante vacatures aan op het gebied van projectplanning. We bieden professionals de kans om te werken bij de grootste organisaties van ons land. Zo zijn professionals van Generation actief bij bedrijven als BAM, ProRail, NS, ABN-Amro en Tata Steel. Aan jong talent biedt Generation een speciaal New Generation Program waarmee we veelbelovende, jonge professionals de kans bieden aan de slag te gaan bij interessante projectorganisaties.

Aan de slag als projectplanner? Neem contact op met Generation en informeer naar de mogelijkheden.