Alleen Samen Bouwen aan de Toekomst

Unieke Minor 'Samen Bouwen aan de Toekomst'
Leg het fundament van je carrière.

Belangrijke data & informatie

• Vul het contactformulier onder aan de pagina in om meer informatie te krijgen

• Civiele Techniek / Technische Bedrijfskunde / Built Environment (aangrenzende studies in overleg)

• Richting - Integraal Projectmanagement óf Assetmanagement

• Uiterlijke aanmeldingsdatum: 31 juni

• Start minor: september 2021

• Selectie en inschrijving via Stichting de Generatie

• Aantal beschikbare plekken: 25

• Aantal ECTS: 30

Deze minor is een initiatief van Stichting de Generatie en Hogeschool Rotterdam, en wordt gerealiseerd in samenwerking met De Bildung Academie, HvA, HU & HHS en grote projectorganisaties.

Samen Bouwen

Doe je mee?

Samen Bouwen aan de Toekomst is de minor voor iedereen die praktijkervaring wil opdoen op toonaangevende bouw- en infraprojecten en zich net zo graag wil ontwikkelen op persoonlijk vlak. De focus op (zelf)ontwikkeling maakt dit traject bijzonder, want de bouwwereld staat tot op heden meer bekend om z’n focus op hard skills. Wij hopen een nieuwe generatie vak experts op te leiden die hard skills én soft skills op waarde schatten.


De projecten waar je op mee kunt gaan draaien kun je hier vinden, onder het kopje projecten!

DSC0398bewerk Roy plat

De minor (30 ECTS) geeft een eerste kijk in de wereld van Integraal Projectmanagement of assetmanagement van grote bouw- en infraprojecten.

Integraal Projectmanagement is dé methode om complexe ruimtelijke projecten succesvol te realiseren. Assetmanagement houdt zich bezig met bedenken van slimme innovaties voor het onderhoud van o.a. bruggen, wegen, viaducten en tunnels. Een bijzondere blend van theoretische kennis, leerzame praktijkervaring en persoonlijke coaching maakt deze minor uniek in Nederland. Meld je vandaag nog aan!

Eind Pijltjesreal 01

Zo ziet jouw week eruit

Je draait iedere week drie dagen mee op de werkvloer in een écht projectteam bij een projectorganisatie. Zo doe je al extra werkervaring op tijdens je studie en loop je straks voor op de rest. Daarnaast volg je wekelijks één dag (online) colleges en workshops en werk je tijdens een intervisiedag op vrijdag aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling samen met de professionele coaches van De Bildung Academie en de Generatie.

Leren, toepassen en reflecteren, daar draait het tijdens dit traject om.

Welke vakken en theorie leer je dan? Dat zie je in de onderstaande tabel.


Agenda 01
Curriculum voor site JPG Juiste afmetingen
Vakken & Thematiek per blok

Matching

Stichting de Generatie zorgt voor de juiste match tussen de student en een projectorganisatie als Rijkswaterstaat, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, Gemeente Den Haag, Waternet en Havenbedrijf Rotterdam. Tijdens het volgen van de minor zorgt De Generatie voor extra begeleiding en ondersteuning

Matching 01

Docenten & professionals

In een select gezelschap van maximaal 35 studenten krijg je gedurende 20 weken intensieve begeleiding van ons docententeam. Dat team is een mix van vak-experts, docenten van de Hogeschool, coaches en ondernemers. Het motiveert om les te krijgen van docenten en professionals die weten waar ze het over hebben, omdat ze midden in de praktijk staan. De wekelijkse cyclus van leren, toepassen en reflecteren zorgt voor een steile, optimale leercurve.


DSC9631bewerkt2 Roy plat

Word toekomstbepaler

Je ontvangt na afloop een erkend certificaat dat op waarde wordt geschat door het werkveld. Succesvolle deelname aan de minor opent de deur naar gave afstudeerstages, en kan zelfs leiden tot een traineeship na je afstuderen. Zo blijft deze ervaring geen losse flodder, maar kun je er ook echt iets mee bij de start van je carrière.

Toekomstbepalers
Ik wil me graag aanmelden voor de minor 'Samen Bouwen aan de Toekomst'. Ik studeer