Generation | Werken

Werken

Detacheren, recruiten, werven

Bij Generation begeleiden we jou in je carrière Integraal Projectmanagement. We werken met starters, young professionals en alle andere project professionals managers talenten die zich jong van geest wanen.

Meisje doet yoga brug en waant zich jong van geest

Opdrachtgevers

Er zit bij Generation altijd een opdrachtgever tussen die met jou matcht op professioneel en persoonlijk vlak, we weten het zeker. Nieuwsgierig naar werken bij een gemeente? Ga dan bijvoorbeeld aan de slag in onze hoofdstad en bouw mee aan parken en woonwijken. Bij BAM duik je de operatie in en werk je aan bruggen, tunnels en (water)wegen. Groei bij ProRail en beheers de bouw van stations en spoorwegen.

Meisje presenteert jouw gematchte opdrachtgever op maat, in het begin van jou carriere in Integraal Projectmanagement. Als bouwstenen in een taartdoos.

Overstijgende alleskunners

Om al deze hoog- en laagbouw in goede wegen banen te leiden zijn wij dagelijks op zoek naar mensen die door dit betonnen bos de bomen nog kunnen zien. Wij zoeken projectplan-overstijgende alleskunners, punctuele vakspecialisten en vrije geesten die zich niet in hokjes laten plaatsen.

Het integraal projectteam proberen door het bos van hoog- en laagbouw alles in goede banen te leiden.

Wil je meer informatie over werken als project talent bij Generation? Neem dan nu contact op!

path3-lg Asset 7
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner