Generation | Leren

Leren

Traject

Bij Generation kun je leren tot je erbij neer valt. Met het uitdagende leerwerktraject van maximaal 3 jaar sla je een brug tussen de schoolbanken en het werkveld. Volg afzonderlijk of achtereenvolgend een minor, afstudeerstage of post-HBO.

Gemetseld muurtje van boeken. Die de brug tussen brug de schoolbanken en het werkveld symboliseert.

Minor

De minor ‘Samen bouwen aan de toekomst’ geeft je een eerste kijk in de wereld van Integraal Projectmanagement. Je werkt voor 30 ECTS aan échte infrastructurele projecten. Naast je werkervaring doe je theoretische kennis op en werken we aan je persoonlijke vaardigheden.

Lees meer
Jongen doet kennis op van het uidagende leerwerktraject.
Lees meer Ga naar pagina

Afstuderen

Tijdens de afstudeerstage werk je bij een grote projectorganisatie en doe je onder intensieve begeleiding onderzoek naar een onderwerp binnen Integraal Projectmanagement. Je doet werkervaring op en leert de organisatie van binnenuit kennen. Met het afronden van deze stage ben je helemaal klaargestoomd voor je eerste baan.

Jongen met bril is zelfverzekerd door het uitdagende leerwerktraject dat hij heeft doorlopen in zijn afstudeerstage.

Post-HBO

Voor wie wil doorgroeien, hebben we de Post-HBO Integraal Projectmanagement. Tijdens dit éénjarig traject werk je fulltime en volg je colleges met collega’s op het kantoor van Generation. Je leert van deskundigen uit het veld en wordt intensief gecoacht op de werkvloer.

Vier doorgroeiers houden elkaar in evenwicht. Door elkaar als leer bank te gebruiken.

Wil jij meer weten over onze leren bij Generation? Neem dan nu contact op!

Follow me Asset 5.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner